KONYA / ÇELTİK - Küçükhasan Ortaokulu

Kadir YILMAZ - Okul Müdürü

Branş: Bilişim Türkçe Öğretmeni   Mesleğe Başlama Yılı: 2017   Okulumuzda Göreve Başlama Yılı: 2022   Biyografi: 1990 Antalya Gündoğmuş doğumluyum. İlk orta ve lise eğitimimi Gündoğmuş´ta tamamladım. Üniversite Eğitimimi Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakülttesi Türkçe Eğitimi Bölümünde tamamladım.2015-2017 yılları arasında Alanya Günay Demirel Ortaokulunda ücretli Özel Eğitim ve Türkçe Öğretmenliği yaptım. 2017 Yılında Bingöl Karlıova Kantarkaya Ortaokuluna atandım. 2020 yılında Kantarkaya Ortaokulunda Mürdür Yardımcısı olarak görev yaptım. 2021 Yılında İl dışı tayini ile Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü atandım ve Gökpınar Çok Programlı Anadolu Lisesine Müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. 2022  Elül ayından bu yana Küçükhasan İlk/Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.